Klikoni Play per te filluar simulimin dhe zgjidhni diten qe ju deshironi per te pare pozicionin e Henes duke u bazuar si pas diteve. Gjithashtu shikoni Stinet dhe Eklipset si pas rrotullimit te Tokes rreth Diellit.