Pershendetje te Gjitheve

Fillimi yne eshte i thjeshte, i rastesishem dhe plot surpriza! Pas njohjes me Adrin tek tiranalive.com, shihja qe Adri ishte i dhene pas astronomise, hapesires ashtu si edhe une, pra ndanim te dy te njejtin pasion . Aty na lindi ideja e krijimit te nje klubi shkencor rreth Astronomise & Kerkimeve Ne Univers. Klubi yne ka per qellim te percjelle tek te gjithe shqipetaret ne mbare boten punen tone, kuptimet & fushat e pafund te hapesires ne shqip , dhe t'u ofroje atyre sa me shume informacion rreth shkences Astronomike.
Per te gjith ata qe kane eksperience rreth Astronomise, Astrofizikes dhe deshirojne te behen pjese e organizates sone, Ju Lutemi mos hezitoni te na kontaktoni .

Nickname: Toni
Emri i Plote: Elton Balla
Qyteti: Tirane
Facebook: https://www.facebook.com/UniversAlbCom

Pozicioni: Kozmologji, Astrofizike, Astrofizike Teorike, Astronomi.Nickname: AdrY
Emri i Plote: Adri Xherrahi
Qyteti: Durres
Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1409691723

Pozicioni: Astrofotografi, Astronomi.
Theksojm: Adri eshte nje nga mjeshtrat e teleskopave ne grupit tone pasi eshte shume i specializuar rreth veshgimeve ne hapesire

Univers Alb Kontakti i pergjithshem
info@universalb.com