Ky simulim tregon se sa afer dhe sa larg duhet te jete nje planet kundrejt nje ylli , qe te mundesoje zhvillimin e jetes. Klikoni tek butoni i kuq per te vazhduar me tej. Pasi te keni klikuar tek butoni i kuq prisni 5 sekonda.

Elton Balla
Oxford Angli 2011