Ne zgjodhem Henen jo sepse eshte e lehte, por sepse eshte e veshtire.
(Ish Presidenti i Amerikes John F. Kennedy)
Ju prezantojme Apollo 11: Per te komanduar Anijen dhe per ta cuar ate ne Hene nepermjet nje simulimi kompjuterik, Ju lutem Klikoni tek Foto ose linku ne vazhdim >>>> http://www.universalb.com/index.php?pageid=apollo11 .