Gjat garave te makinave 2 makina kryen nga 20 xhiro , e para me shpejtesi 200 Km/ore dhe e dyta me shpejtesi 250Km/ore.
Gjej:Cila prej tyre perfundoi garen per nje kohe me te shkurter?
Sa ishte koha e seciles makine?